no sound on you tube videos

This is a discussion on no sound on you tube videos within the Apple Discussions forums, part of the Apple Forums category; all of a sudden i have no sound when plain you tube videos,can anyone help?...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Here There and Everywhere
    Posts
    2,290
    Member #
    1049
    Liked
    76 times

    no sound on you tube videos

    all of a sudden i have no sound when plain you tube videos,can anyone help?

  2. Ads

    Posts
    Many

  3. #2
    Administrator
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Northern Michigan
    Posts
    25,446
    Member #
    1529
    Liked
    316 times
    Turn volume on.

    Or louder.

    Make sure you have sound by verifying by playing thru iTunes, ect. ant not just youtube.

    Also, if it still purists, reboot your computer.
    Mac Pro '08
    2013 27" iMAC. 10.11.4 32g
    Apple Server Beta
    iPad Pro
    Ipad1, 3 and iPad Air 7.1. Ipod2, 4s. iPhone 5 - IOS 8.2-- Apple Tv 4th Gen.
    ADC Member and Beta Tester


  4. #3
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Here There and Everywhere
    Posts
    2,290
    Member #
    1049
    Liked
    76 times
    thank you,got it back now,my volume was on and played music ok,it was just youtube,i rebooted and it did the trick,amazing what a reboot fixes eh.

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Member #
    4371
    This happened to me: no sound on YouTube but sound everywhere else on my iMac. Rebooting did nothing. I solved the problem by going to Safari preferences, choosing Reset Safari and checking the "remove all website data" box. This clears out cookies among other things, which is what I think was causing the problem.

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. The You Tube music video of the moment thread
    By JezzerP in forum Off-Topic
    Replies: 139
    Last Post: 11-06-2015, 01:30 PM
  2. ipas sound settings not taking
    By use2play in forum Apple Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2011, 09:49 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-14-2011, 06:45 PM
  4. Sound Problem
    By Mike72 in forum iPad
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2011, 10:03 PM

Contact Us
Back to top