Modem >ATC > AE > iMac

This is a discussion on Modem >ATC > AE > iMac within the Apple Services forums, part of the Apple Forums category; Ik verbind mijn ATC via een LAN-poort van mijn Modem naar de WAN van mijn ATC. Draadloos van mijn MODEM/ROUTER uitgeschakeld en over laten nemen ...

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Almere, The Netherlands
    Posts
    6
    Member #
    417

    Modem >ATC > AE > iMac

    Ik verbind mijn ATC via een LAN-poort van mijn Modem naar de WAN van mijn ATC. Draadloos van mijn MODEM/ROUTER uitgeschakeld en over laten nemen door ATC. Kabel van ATC LAN naar iMac. Dit alles werkt perfect!
    Nu dacht ik er voor de 2de verdieping een AE bij te zetten om het draadloze signaal iets te versterken.
    Hoe verbind ik nu alles. Geprobeerd een kabel van ATC LAN naar AE WAN te verbinden en zo van AE LAN naar iMac, dit werkt niet.
    Hoe doe ik dit, kan het überhaupt??
    iMac: 27-inch, 3,06 GHz Intel Core 2 Duo,
    12 GB 1067 MHz DDR3,
    MacOS HighSierra 10.13
    iPhne 7 Plus 128GB



  2. Ads

    Posts
    Many

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-25-2015, 12:15 PM
  2. modem speed
    By Lemastre in forum Apple Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2014, 12:34 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 08-29-2014, 02:31 AM
  4. iMac G4 or iMac G3
    By natebob2004 in forum Apple Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 09-15-2013, 07:23 AM
  5. Refurbished 2011 27" iMac or New 2012 21.5" iMac?
    By 1014510 in forum Apple Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 11-29-2012, 08:07 AM

Contact Us
Back to top